In dit gastenboek schrijven regelmatig mensen die bij mij op een coachsessie zijn geweest of de cursus hebben gevolgd
Schrijf gerust over je ervaring! Groet Bianca

 

 
 
 
 
 
 
 
104 berichten.
Rudi X Rudi X heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:08 am
09-09-16 18:46:22 Ik had even gewacht op gevoel matig. Beste Bianca,ik kan niet zo goed met me woorden,neem mij niet kwalijk.Ik ben jou zeer dankbaar,je ben voor mij echt super.Alleen de informatie van jou ,heeft mij vol doening gedaan.En het doe mij heel goed.Bij jou zal ik altijd terug komen. Ik ben wel direct aan de slag gegaan wat ik doen moet.Op papier zetten en ordenen. stap voor stap.Het geeft mij een bijzondere kracht van een soort steun een duw op me rug.ik mag niet ontkennen ,de klok draait 180 graden.Nu weet ik precies wat ik doen moet.Bij jou echt perfect 100% dik tevreden.Van zelf spreken zelf aan de slag.Ik wil iedereen aan raden bij Bianca als medium .zij is echt super geweldig.Bianca bedank. kijk niet naar mijn taal fouten. Ik wens jullie een fijne weekend en tot weder zien Groetjes Rudi
remco franssen remco franssen heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:07 am
09-09-16 16:06:29 Hallo,ik ben erg geholpen door bianca,door mijn problemen ben ik bij 20 paragnosten kwakzalvers geweest,en bianca wist mij meteen te vertellen wat er aan de hand was,vantevoren niks vertellen zei ze,wat je bij andere paragnosten wel moet doen.en zei vertelde alles. Bianca is ten zeerste aan te raaden groetjes remco
Denise Eerens Denise Eerens heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:07 am
31-07-16 10:06:19 Bedankt Bianca Voor de readings die je mij hebt gegeven voor weer sterker in mijn schoenen weer te kunnen staan. Gr. Denise
erik smeets erik smeets heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:06 am
09-06-16 16:47:07 Hoi Bianca, Dank je wel voor de radon die je me gisteren hebt gegeven. Jè sloeg vaak de nagel op zijn kop. Ik ga met de dingen die je gezegt hebt aan de slag. En hoop dat het dan beter gaat worden. En soms is het ook moeilijk om uit mijn schulp te stappen maar zal het proberen. Dank je wel. Gr Erik
Marianne X Marianne X heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:05 am
10-05-16 19:00:10 Lieve Bianca, Bedankt voor de mooie reading die ik van jou heb mogen ontvangen. Ik was erg onder de indruk van de dingen die jij mij mocht doorgeven. Heel warm en mooi om te ervaren hoe jij met jouw gave omgaat. Bedankt ook voor jouw goede raad, ik ga er zeker mee aan de slag. Veel succes voor de toekomst en nogmaals bedankt dat ik de kans heb gekregen om naar jou toe te mogen komen. Veel liefs, Marianne
Deborah Devies Deborah Devies heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:05 am
24-04-16 21:56:49 Lieve Bianca Bedankt voor het mooie consult en oprechtigheid.Niet veel Mediums kunnen je dat naar doen. Ik heb er veel aan gehad. Ik weet nu wat ik los moet laten en waar ik aan moet werken.En alles klopte.Super ga zo door !!!! Bedankt voor het mooie consult, Met warme groet Deborah
Danielle ten Brink Danielle ten Brink heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:04 am
20-04-16 16:16:04 Lieve Bianca, Mijn dochter Indy kwam ontzettend graag naar je toe. Je hebt haar super geholpen. Dank je wel! Xxx
Fleur Tonnard Fleur Tonnard heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:03 am
20-04-16 07:07:08 Lieve Bianca,geraakt en onder de indruk van mijn consult bij jou.bedankt voor je mooie woorden en raad,hieruit weer veel geleerd!bedankt Bianca en succes met al het moois wat jij doet,liefs van mij!
Wilma van der Horst Wilma van der Horst heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:03 am
19-04-16 22:20:42 Lieve Bianca, ik ben diep onder de indruk van het consult. Dankjewel voor je liefdevolle woorden, healing en de mooie geschenken die ik van jou en Marco heb ontvangen. Ik koester ze met mijn hart.
Wendy Wendy heeft geschreven op september 9, 2017 om 5:02 am
19-04-16 20:27:40 Lieve Bianca, Er zijn niet veel woorden nodig om te omschrijven welk gevoel ik heb overgehouden aan onze sessies. Onder de indruk ben ik van jouw bijzondere gave waarmee je zo oprecht omgaat. Bedankt! Wendy
L:iesbeth Kruse L:iesbeth Kruse heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:50 pm
19-04-16 19:58:31 Lieve Bianca, Ik ben met mijn dochter bij jou gekomen, omdat zij zoveel onverwerkt verdriet had . Na een aantal sessies met jou ,was ze er klaar voor en ze staat nu stevig in haar schoenen bedankt ? En ik weet zeker we zien elkaar nog
Karin Jaspers Karin Jaspers heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:50 pm
19-04-16 12:26:09 Afgelopen vrijdag afspraak bij Bianca gehad. Er zijn zoveel dingen gezegd geworden waar ik mee geholpen ben. Geweldig allemaal.Zal zeker nog een keertje terug komen
Elvira Elvira heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:49 pm
19-04-16 08:47:13 Lieve Bianca, Ik heb al veel mooie en leerzame boodschappen via jou mogen ontvangen. Boodschappen die ook echt de diepte ingaan en die me vaak een stapje vooruit hebben geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en daar ben ik je heel dankbaar voor omdat voor mij groei één van de belangrijkste dingen in mijn leven is. Verder ben je een warm en integer iemand die zuiver bezig is en werkt vanuit haar hart. Ga zo door Bianca ik zie je snel weer. Liefs Elvira
Jacqueline Jacqueline heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:49 pm
19-04-16 08:46:33 In december 2012 kwam ik na een traumatische ervaring bij Bianca terecht. Zij gaf me toen een boodschap door waar ik op dat moment enorm van schrok. Nu weet ik dat het juist was en Bianca heeft me geholpen om voor mezelf te kiezen. Ik ben er nog niet maar ik weet zeker dat ik het zonder Bianca niet zover had gebracht. Je merkt aan alles dat Bianca dit doet om je te helpen, op een liefdevolle manier, zonder te oordelen, leert ze je dingen over jezelf. Ik heb veel geleerd en ben gegroeid. Kortom, ik kan een spiritueel consult bij Bianca alleen maar aanraden. Jacqueline Xxx
Maya Maya heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:48 pm
19-04-16 08:45:35 lieve Bianca... Langs deze weg wil ik jou heel erg bedanken voor alles wat je voor mij en mijn gezin hebt gedaan...dit is met geld niet te betalen...met woorden niet uit te drukken !!! Lieve allemaal... Na het overlijden van mijn lieve ouders en een aantal andere dierbaren was ik totaal de draad van mijn leven kwijt en wist ik me zelf geen raad in hoe ik verder moest met mezelf maar ook met mijn gezin... Per toeval (zo zie je dat toeval niet bestaat) mocht ik op mijn levenspad Bianca de Jong tegenkomen...deze lieve bijzondere vrouw heeft mij de nodige mooie boodschappen van gene zijde mogen geven...dingen waar ik mee verder kon...ze reikte mij de handvaten aan om weer terug te mogen komen in mezelf...weer te vertrouwen in mijzelf...te mogen zijn wie ik mag zijn... Mocht ook U even niet meer weten hoe verder met uw leven...even de draad kwijt zijn geraakt op uw levenspad... Dan raad ik U aan om eens op consult te gaan bij eerder genoemde lichtwerker Bianca...u zult verstelt staan van hetgeen ze U te bieden heeft!!! Bianca...nogmaals mijn dank dat jij met mij het levenspad bewandelt xxx
Rosita Rosita heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:47 pm
19-04-16 08:44:58 Lieve Bianca, Allereerst mijn complimenten voor deze prachtige website. Bij deze gelegenheid wil ik je hartelijk bedanken voor de bijzondere behandeling. die meteen effect had en ook zijn vruchten gaf. Hoe vrij kan een mens zich dan voelen en vrijheid is onbetaalbaar. Warme Licht Groet, Namasté
Sharon Sharon heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:47 pm
19-04-16 08:44:16 Ik wil je bedanken voor het mooie consult vandaag...je hebt me de dingen aangereikt waar ik zeker mee aan de slag ga, en zelfs al mee begonnen ben. ( het water en zout) Ongelooflijk de dingen die jij me kon vertellen..., erna heb ik het nog met mijn vader erover gehad.. Over een tijd kom ik zeer zekers bij je terug... Bedankt
Kelly Kelly heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:46 pm
19-04-16 08:43:41 Ik ben naar een medium groepsavond geweest die Bianca organiseerde. Ik was heel benieuwd, ik ben wel vaker naar een 1 op 1 consult geweest, maar nog nooit in groepsverband. Dit ook omdat er natuurlijk veel persoonlijke dingen gedeeld worden. We waren met een klein groepje met ontzettende fijne mensen. Bianca heeft mijn ogen geopend op bepaalde aspecten in mijn leven waar ik graag verandering in wilde brengen, maar wist niet hoe. Door specifieke woorden die Bianca door kreeg heeft het mij bewust en onbewust veel veranderingen gebracht op korte termijn, waar ik heel blij mee ben. Het begin is gemaakt! Dankjewel lieve Bianca!
Angelique Angelique heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:46 pm
19-04-16 08:42:55 Hoi Bianca. Heel erg bedankt voor dit consult, het heeft me heel goed gedaan . ben u weer een stap verder. De berg word steeds kleiner. IK kom er wel. Heel veel groetjes en tot een volgende keer
Chantal Chantal heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:45 pm
19-04-16 08:42:18 Hallo bianca, Ik ben pas geleden bij u geweest, dit heeft me echt geholpen. Ik merk nu echt dat ik door u anders al in het leven sta! Toen ik bij u de deur uit liep was ik echt blij dat ik bij u langs ben geweest. Heel erg bedankt