In dit gastenboek schrijven regelmatig mensen die bij mij op een coachsessie zijn geweest of de cursus hebben gevolgd
Schrijf gerust over je ervaring! Groet Bianca

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
104 berichten.
Merian Merian uit Maastricht heeft geschreven op augustus 29, 2018 om 11:08 am
Dankje wel weer iedere keer dat kleine steundje wat voor mij zoveel betekent En me kracht geefd in deze moeilijke tijd Zowel van Marco als van jou Raad het echt iedereen aan wat met zigzelf in de knoop zit blokkades heefd Of gewoon steundje nodig heefd Dank je 😘
Miriam Miriam uit Stramproy heeft geschreven op augustus 27, 2018 om 1:05 pm
Hoi Bianca, Bij binnenkomst werd ik heel welkom ontvangen. Vervolgens begon je te vertellen en je nam ruim de tijd voor me. Het was heel verhelderend en ik kreeg bepaalde inzichten. Bedankt hiervoor, tot een volgende keer!
Tamara Tamara heeft geschreven op juli 11, 2018 om 8:54 am
Ben gisteren op consult geweest bij en was echt de moeite waard. Zonder dat ik ook maar iets moest zeggen wist ze alles zelf te zeggen.Zeker een aanrader een lieve vrouw die weet waar ze over praat heel rustig en heeft me echt goed gedaan ga zeker nog terug bedankt heeft me heel goed gedaan xxx
Inge Inge heeft geschreven op juli 11, 2018 om 8:28 am
Heb gisteren bij Bianca een consult gehad. Het was een confronterend gesprek. Het gesprek gaf me inzichten in mezelf. Stof tot nadenken. Bianca leerde me naar mezelf te kijken en gaf me handvaten om hiermee aan de slag te gaan. Ze nam goed haar tijd voor me. Bedankt Bianca!
Angelique Angelique heeft geschreven op juli 6, 2018 om 6:45 am
Deze week heb ik een consult gehad met Bianca. Zij is een heel lieve vrouw, neemt echt de tijd voor je, maar zegt ook waar het op staat. Ze heeft mij een spiegel voorgehouden en wat ze zei: klopte. Ik ga ermee aan de slag. Sterker nog, ben al kleine stapjes aan het zetten. Bedankt Bianca!
Denise Denise uit Maastrich heeft geschreven op juli 2, 2018 om 7:07 pm
Heey Bianca, Het consult wat ik heb gehad heeft heel goed geholpen. Was heel zwaar en emotioneel af en toe. Maar ondanks dat heb geleerd sterk in mijn schoenen te staan. Xxx Denise
Yvonne Offermans Yvonne Offermans heeft geschreven op juni 8, 2018 om 9:06 am
Soms krijg je de kans om iets moois aan alles toe voegen. Door de cursus - Intuïtieve heldervoelendheid - bij Bianca te volgen, is dit zeker gelukt. Het was heel fijn , vertrouwd én veilig en heeft mij veel voldoening gegeven. Dank je wel, lieve Bianca, het was geweldig!
Carla Carla uit Heerlen heeft geschreven op juni 8, 2018 om 8:28 am
Lieve Bianca, Dank je wel voor de leerzame cursus " Intuïtieve ontwikkeling". De afgelopen weken heb ik ontzettend veel geleerd van jou!! Jij bent een eerlijk en oprecht mens, en geeft iedereen dat wat hij/zij nodig heeft. Niets is te veel. Het is fijn om te zien hoe jij jou kennis en ervaringen met veel enthousiasme en passie deelt. Vanaf de eerste avond voelde ik me op mijn gemak. De sfeer binnen onze groep was heel fijn. Zo nu en dan kwam ook de humor naar boven. En wat hebben wij m.n. bij de laatste les ook gelachen. (De balletjes heb ik dagelijks op zak...hihi...). Als ik zie hoe iedereen binnen de groep in 5 lessen is gegroeid. Ik kan maar een ding zeggen geweldig ! En blijf vooral deze cursussen/ workshops geven! Als je begrijpt wat ik bedoel...hihi.... Ik ga er zeker iets mee doen en ben in elk geval benieuwd naar een vervolg hierop. En ook de terugkomavond. Nogmaals dank je wel. Alvast een fijn weekend en we zien elkaar eind juni nog. Lieve groet, Carla
Lilian Lilian uit Maastricht heeft geschreven op april 9, 2018 om 5:23 pm
Hallo lieve Bianca.ik heb al eerder een consult bij jou gehad.je doet het super goed en heel duidelijk ,zodat ik me heel erg op mijn gemak voelde.en met een mooi gevoel weer na huis ging.je bent echt er aanrader als iemand ,duidelijkheid wil over verleden heden en toekomst.zowel opruiming in je lichaam en geest.grtjs Lilian.
Monika Monika uit Venlo heeft geschreven op maart 15, 2018 om 2:29 pm
Lieve Bianca. Heel erg bedankt voor ons gesprek van vanochtend. Ik vond het heel erg ophelderend en voor mij duidelijk. Je heb je echt de tijd voor mij genomen en ik voelde mij heel erg welkom. Met jouw advies ga ik nu verder. Je bent een topper. Liefs, Monika
nicole cramer nicole cramer heeft geschreven op februari 26, 2018 om 3:00 pm
ik ben afgelopen jaar in behandeling geweest bij bianca ik heb een angststoornis en een depressie ik kwam niet meer buiten (helemaal niet). ik ben maanden voor healing mogen komen bij bianca naar 3 weken liep ik samen met haar een blokje om buiten. dat was het begin om beter te gaan worden. zo heeft ze me geleerd dingen los te laten ik heb mogen leren aarde en doe dit nog steeds elke dag om mijn hoofd leeg te maken. zo heb ik ook de curses bij haar gedaan om op mijn eigen intuïtie te gaan vertrouwen.heel mooi dit te mogen leren bij haar. als ik naar bianca ging/ga voel ik me altijd thuis komen. ik ben zo dankbaar voor de hulp wat zij me heeft gegeven . dus zeker een aanrader voor als je hulp nodig hebt en bewuste te worden van je eigen grenzen heel veel dank veel liefs nicole??
Ylenia Ylenia uit Genk heeft geschreven op februari 25, 2018 om 7:15 pm
Bianca is een liefdevol persoon. Ik voel me hier altijd op mijn gemak. Bedankt voor alles.
ms ms heeft geschreven op februari 25, 2018 om 5:59 pm
Bianca, Bedankt dat je de tijd voor mij nam. Ik heb het als zeer prettig ervaren! Groetjes!
Nettie Nettie heeft geschreven op februari 25, 2018 om 1:11 pm
Vond het spannend om te gaan maar Bianca gaf mij rust en inzichten. Wat zij vertelde klopt helemaal. Was erg onder de indruk. Eind april ga ik weer en ga ook de cursus bij haar doen. X
Marina Marina heeft geschreven op februari 5, 2018 om 6:39 am
hallo bianca, graag wil ik je via deze weg ook nogmaals bedanken voor het mooie consult ,veel van wat je doorkrijgt klopt ,ik was onder de indruk , ik ga proberen er iets mee te doen .
Anita Anita heeft geschreven op december 9, 2017 om 3:34 pm
Lieve bianca Gisteren bij je geweest ...alleen al de warmte die je uitstraalt ,is het fijn om naar jou te luisteren...een lach en een traan stonden gisteren kort bij elkaar ... mooie tips mee gekregen waar ik zeker iets mee ga doen (fietsen) .... de wierook ga ik maandag gebruiken ... stond er versteld van wat je mij gisteren allemaal te zeggen had ,kon alleen maar alles met ja beantwoorden (ongelofelijk vooral met mijn moeder )... ben met een heel fijn gevoel naar huis gereden ... nogmaals dank je ... en zal zeker iedereen naar jou toe sturen gr anita
Pascale Pascale uit Schimmert heeft geschreven op december 8, 2017 om 6:40 pm
Lieve Bianca, ik heb gisteren een consult bij jou gehad, en wat was het toch mooi allemaal. Zoveel puzzelstukjes die nu op de plaats gevallen zijn. Zeker voor mijn zoon en mijn man, maar ook voor mezelf. Je hebt me geleerd om voor een knuffel te vragen, daar ga ik zeker mee aan de slag. Ik kom beslist nog eens naar je toe. Je bent een top vrouw, wat veel warmte uitstraalt. Top dikke knuffel van Pascalle ❤❤❤
Maddy Maddy uit Nederland heeft geschreven op november 16, 2017 om 5:06 pm
Lieve Bianca.Bedankt vanmorgen voor de bijzondere en fijne reading!Heb er heel veel aangehad!Ben even met mijn beide benen op de grond gezet!Op het einde nog een healing gekregen..Vond het heel speciaal❤Maddy
Nicole Nicole uit Wittem heeft geschreven op november 15, 2017 om 5:44 pm
Heb vanmiddag een consult gehad. Het was zo mooi, en zo waar. Bianca bedankt❤️ Gr Nicole
Boy en Daisy Boy en Daisy uit Maastricht heeft geschreven op oktober 28, 2017 om 7:20 pm
Hele mooie reading gehad. Allebei weer even een push in de goede richting gekregen zodat we weer verder kunnen bouwen aan onze toekomst en ons verleden achter te laten. Zeer verrassende berichten gehad en veel over ons zelf geleerd. Bianca wist ons op verschillende vlakken te raken, maar ook door de goede en rustige sfeer ons op ons gemak te stellen.