In dit gastenboek schrijven regelmatig mensen die bij mij op een coachsessie zijn geweest of de cursus hebben gevolgd
Schrijf gerust over je ervaring! Groet Bianca

 

 
 
 
 
 
 
 
104 berichten.
Sandra Sandra uit Heerlen heeft geschreven op oktober 13, 2021 om 7:57 pm
Vandaag heb ik de cursus intuïtief ontwikkelen afgerond. In een kleine groep wordt er gewerkt, aandacht voor iedereen. Ook individuele vragen worden goed en duidelijk belicht! Bianca heeft mij een aantal goede tips gegeven. Ze is open, eerlijk, direct, to the point De cursus is een aanrader. In 8 lessen wordt veel kennis en vaardigheden getraind. Fijne manier van werken! Groetjes en nogmaals bedankt! Sandra
Laura Laura heeft geschreven op juli 31, 2021 om 8:09 pm
Hoi Bianca Bedankt voor de super fijne leerzame sessie Deze had ik echt nodig Je straalt energie uit en dat bracht je ook op mij over Samen met de reading ben ik tot inzicht gekomen Kan mijn leven weer positief oppakken Bedankt hiervoor
Eleonora Eleonora heeft geschreven op januari 29, 2021 om 4:10 am
Over de cursus. Voor mij persoonlijk heeft deze cursus enorm veel goede impact gehad. Door gebeurtenissen in mijn leven was ik onzeker geworden en twijfelde ik constant aan mijn gevoel. Door de fijne groep, duidelijke inzichten en uitleg van Bianca, en lessen uit de cursus ben ik weer op mijzelf gaan vertrouwen, op mijn gevoel, mijn intuïtie. Ik durf weer mijn echte Zelf naar voren te laten komen en te gaan staan voor waar ik in geloof. En vooral wat er door mij heen mag komen. Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam en heb deze kans dan ook met twee handen aangegrepen. Ik zou het zeker aanraden wanneer je voelt dat er iets mist, je jezelf verder wilt ontwikkelen, meer in je gevoel wilt komen of zelfs als je gewoon wat nieuws wilt proberen. Liefs Eleonora
Daan Daan heeft geschreven op januari 29, 2021 om 4:08 am
Mijn ervaring over de cursus Werken met Intuitie.. Ik heb het deelnemen aan de cursus als echt waardevol ervaren! Het heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht, en misschien nog wel belangrijker, ik heb de eerste stapjes geleerd om mijn gevoel serieus te nemen. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en inzicht in mezelf mede door de feedback die ik kreeg in de lessen. Ik durf meer en meer te erkennen wat in mij vanbinnen leeft en dat ook te uiten. Het cursusavonden waren momenten van rust, bij jezelf komen, nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten opdoen, er was ruimte en respect voor iedereen en ook zeker ruimte voor een grapje op zn tijd .. Ik wil Bianca en de mensen in mn groepje bedanken voor deze fijne ervaring!! Dank jullie wel!! Liefs Daan
Marley Marley heeft geschreven op januari 10, 2021 om 7:37 am
Marly uit de groep van 29 september 2020 Lieve Bianca dank je wel ik heb een enorme groei doorgemaakt in mijn spirituele ontwikkeling door deze cursus. Mijzelf te ontwikkelen door te leren luisteren naar mijn intuïtie. Voor mij een weg naar een beter Leven. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Maureen Maureen heeft geschreven op november 13, 2020 om 8:42 am
Een tijdje geleden ben ik bij Bianca geweest. Bianca sloeg meteen de spijker op de kop; vanaf het moment dat ik binnen kwam. Nog steeds hoor ik haar woorden in mijn hoofd, vooral als ik me te druk maak/pieker/in mijn hoofd zit. Die woorden hebben indruk gemaakt, omdat je ze eigenlijk wel wéét, maar dit duw je weg naar je onderbewuste. Bianca kan goed confronteren en je voor een spiegel zetten. Ze heeft me een duwtje gegeven de goeie richting op toen ik het nodig had. Ik voel nog steeds het effect wat de sessie op mij heeft gehad. Alsof mijn voeten weer 'aan' staan (ze zijn normaal altijd koud - nu zijn ze een bron van warmte). Ik heb veel aan haar oefeningen en tips; deze doe ik dagelijks naar behoefte en wanneer ik dit nodig heb. Een sessie met Bianca zou ik zeker aanraden voor degene die vastzitten, een duwtje nodig hebben, geconfronteerd willen worden met zichzelf, zoekende zijn naar antwoorden, en vooral een fijn gesprek waar veel naar boven komt. Je leert weer iets over jezelf en het blijft je altijd bij!
Nadine Nadine uit Eijsden heeft geschreven op november 12, 2020 om 1:57 pm
Enorme groei doorgemaakt in mijn spirituele ontwikkeling door de cursus van Bianca. Een cursus die vol zit met waardevolle lessen. 💛
Simone Simone uit Maastricht heeft geschreven op november 11, 2020 om 4:14 pm
Wat een fijne curcus. Heel veel over mezelf te weten gekomen. Goede tips gekregen en nu er meer mee aan de slag #intuitieve ontwikkelingen
rosemarij rosemarij heeft geschreven op november 9, 2020 om 8:57 pm
Hallo Bianca, het was wederom een fijn consult, ga er mee aan de slag, groetjes, Rosemarie
Thea TImmermans Thea TImmermans uit Rothem-Meerssen heeft geschreven op november 2, 2020 om 11:11 am
Hoi Bianca, Jouw consult heeft mij inzicht gebracht in mijn belevingswereld. Ik was blij en verrast tegelijk. Op een zeer ontspannen en leuke manier ben ik vele ervaringen rijker. Mijn dank hiervoor, Thea.
Zeyneb Zeyneb uit Maastricht heeft geschreven op oktober 30, 2020 om 8:37 pm
Lieve Bianca, Wat een geweldige cursus was dit ,8 avonden ‘snuffelen aan intuïtie. Had geen idee wat mij te wachten stond en heb het gewoon over mij heen laten komen. Ik ben er nog vol van!!!! Doordat je ons elke avond weer een andere techniek liet uitproberen heb ik veel geleerd en kunnen ervaren. Ik stond elke keer weer verbaasd over het resultaat!!! Je hebt de groep laten zien dat we allemaal in staat zijn veel meer zaken te kunnen waarnemen dan we denken, enkel door je open te stellen en goed te luisteren naar je gevoel. Het was een mooie ervaring!! Bedankt bianca voor je oprechtheid en nuchterheid.Waardoor het geen moment ongeloofwaardig was. Je bent een warme vrouw en voelt aan met zuivere en helende energie. Ik beveel deze cursus dan ook van harte aan. Bedankt dat ik je leerling mocht zijn!!! Veel liefs van mij zeynebxx
Bianca Bianca uit Maastricht heeft geschreven op oktober 30, 2020 om 7:30 pm
Hoi Bianca bedankt voor alle je goede reading je steun en je liefdevolle hulp. Ik kon en kan altijd bij je terecht. Je neemt geen blad voor de mond en bent heel eerlijk. Geweldige vrouw gewoon. Je voorspellingen zijn altijd uitgekomen ook de minder leuke. Maar je was en bent er altijd voor mij en mijn gezin. Super bedankt. En echte top aanrader.
Marian Marian uit Maastricht heeft geschreven op oktober 30, 2020 om 7:06 pm
Dankbaar dat ik de cursus heb gevolgd bij bianca het heeft me meer gebracht dan ik gehoopt hebt. Wat je leert op deze avonden kun je je hele leven gebruiken om je eigen weg te kiezen en je eigen gevoel te volgen cursus is heel aards want wat bianca je leert zit al in je Bianca leert je het alleen te herkennen. Bianca nogmaals super bedankt ❤️
Kelly Kelly heeft geschreven op juli 8, 2020 om 2:21 pm
Lieve Bianca & anderen, Vaak zijn we ons heel goed bewust van onze eigen tekortkomingen, valkuilen en onzekerheden, maar moeten we het toch net even van iemand anders te horen krijgen. En dus op een andere manier/ met andere woorden. Op die manier krijg je nieuwe inzichten, verhelderingen en eye-openers. Dát heb ik bij jou consult gekregen! Dankjewel hiervoor👼. Ik kan mijn consult ook niet anders beschrijven dan een wijze les, waar ik letterlijk even met twee voetjes terug op de grond gezet ben geworden (op een fijne & prettige manier). Kelly
Kelly Kelly uit Simpelveld heeft geschreven op juli 5, 2020 om 5:58 pm
Hoi Bianca, Ik ben Helemaal Happy dat ik bij jouw begonnen ben met de cursus intuïtieve ontwikkeling😁👌🏻 Helaas hoef ik nog maar een paar lessen en dan ben ik al klaar😔 Maar goed, ik heb er in ieder geval veel aan gehad en al veel geleerd🙌 ben er nog lang niet, maar dat mag de pret niet drukken!😇 Ben blij dat ik aan de cursus ben begonnen! ❤ Grtjs Kelly
Mila Mila uit Heerlen heeft geschreven op juli 5, 2020 om 10:14 am
Hey Bianca. Bij jou al een consult gehad en de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Wat ben nij een aandachtvolle empathische vrouw die heel gewoon hartstikke eerlijk en oprecht is. De cursus was een echte eye-opener om vooral re leren in je eigen kracht te staan. Niets is jou teveel. Lesjes door Corona uitgesteld? Gewoon alles mogelijk gemaakt om wat extra lessen te volgen. Niets is je teveel. Een echte aanrader voor de mensen die jou nog niet hebben mogen ontmoeten. Xxx
Rosemarie Rosemarie heeft geschreven op juli 5, 2020 om 5:48 am
Beste Bianca, Hartelijk dank voor het geweldige consult afgelopen week. Ik ben er nog van onder de indruk. To the point en meer. Alles maar dan ook alles klopt. Kon niet beter. Je hebt me op een hele keurige wijze wakker geschud. Ik ga er iets mee doen. Nogmaals dank, tot de volgende keer, liefs, Rosemarie
san san uit almere heeft geschreven op april 6, 2020 om 6:45 pm
Lieve Bianca, Na vele charlatans binnen medium land verder, gaf ik mijzelf met een zeer gedesillusioneerde instelling nog 1 kans een search opdracht via google geven naar een betrouwbaar medium. Zo stuitte ik op de website en foto van Bianca die voor mij een eerste indruk gaf van oprecht,eerlijk en rechtdoorzee", ik dacht, ik contacteer haar. Alsof het zo had moeten zijn, mijn laatste zoekpoging werd beloond. Eindelijk een echt medium, met een warm hart, liefdevolle en eerlijk insteek, oprecht, nuchter, betrouwbaar en bovenal 'Spot on". Naar jou durfde ik te luisteren, want alles wat je vertelde kon je niet weten en klopte als een bus! Bianca, ik ben je zo dankbaar, wat je mij hebt gegeven is een nieuwe opening waar ik al zeer lange tijd naar op zoek was. Je bent de lely in de modder en het licht in het duister, één ieder die echt antwoord wil, wees onbevreesd en ontmoet deze warme vrouw met een heel groot hart, want ze heeft je veel te vertellen. Vele bloemen en liefs aan jou, gr San
Raymond petit Raymond petit heeft geschreven op maart 9, 2020 om 5:33 pm
Hoi Bianca, dank je wel! ....dank je wel voor het mooie consult vanmiddag. Het heeft mij diep geraakt, en vele woorden die je door kreeg kwamen hard bij mij binnen, maar dit kwam ook alleen maar tot de bevestigingen mij zo ontroerde. Ben zeer blij met dit alles, en ga er zeker mee aan de slag. Bedankt nogmaals. Raymond
Yvonne Offermans Yvonne Offermans uit Voerendaal heeft geschreven op februari 11, 2020 om 10:49 am
Heb bij Bianca enkele cursussen gevolgd tot groot genoegen . Zij weet de juiste antwoorden en kennis door te geven..Door mijn positieve ervaring heb ik met een gerust hart andere mensen door gestuurd .Dank je wel, Bianca!!