Cursus spirituele groei

Ik start 4 groepen op in 2023

9 januari groep 1
10 januari groep 2
11 januari groep 3
12 januari groep 4

Het zijn 8 lesavonden. Mocht je belangstelling hebben of willen deelnemen stuur dan een bericht naar spiritueelcoachbianca@gmail.com

Met deze cursus spirituele groei kan ik je als spiritueel coach helpen om terug te keren naar je werkelijke IK en jouw werkelijke gevoel. We hebben allemaal bij de geboorte onze zintuigen meegekregen die ons kunnen leiden op ons eigen weg die voor ons bestemd is. En als jij niet weet of niemand leert je hoe deze zintuigen nu werken kun je ze ook niet gebruiken en dat is zonde omdat iedereen het recht heeft om duidelijk uitleg te krijgen hoe je dit mag gebruiken in je eigen leven.

Cursus spirituele groei volg je intuitie Spiritueel coach BiancaAls je dit weet dan wordt alles ook wat makkelijker voor je om het maken van keuzes beslissingen en het herkennen van je pijnen of emoties. En je leert onderscheid te maken wat van een ander is en van je zelf. Doordat je dit leert kom je ook in je eigen kracht te staan en je gaat alles vanuit jouw gevoel doen en niet meer vanuit jou denken. Ik heb het geleerd en ik ben er zeker van dat jij dit ook kan leren en daar wil en kan ik je bij helpen.

In deze cursus spirituele groei van 8 lessen leer ik je om op een simpele wijze korter bij jezelf te komen. Vanaf dag 1 zal je transformatieproces groeien. Je ontwikkeling is voor iedereen anders we vergelijken elkaar ook niet met andere iedereen komt voor zichzelf.

Ik werk met kleine groepjes om ook iedereen de aandacht te geven die ze verdienen op dat moment. Op het moment dat je weet hoe je intuïtie werkt en wat nu helderziendheid en heldervoelendheid is word je ook een hoop duidelijk en is het moeilijk om te leren nee zodra je het weet wordt het transformatieproces al in werking gezet.

Door jaren langen ervaring heb ik een simpele manier gevonden om jou dit op een nuchtere en makkelijke manier te leren. Er worden ook oefeningen mee gegeven om jou proces nog makkelijker te doorlopen. Ook leer ik je om uit je hoofd te komen en je emoties te leren herkennen of ze van jou zijn of van een ander.

Doe je dit werk al of werk je al als coach en je hebt nog wat hulp nodig dan kan ik je daar ook bij helpen om te zorgen dat de energiestroom van uit de kosmos beter gaat lopen ik kan je ervan bewust maken vaak is men dat men niet weet hoe je voor meer duidelijkheid kan zorgen. Kortom wil je aan je eigen transformatieproces beginnen dan is deze cursus spirituele groei misschien wel wat voor jou. Vele cursisten zijn je al voorgegaan en allemaal enthousiast welke persoonlijke groei ze in 8 lessen ontwikkelen. Ik ben er dankbaar voor.

De cursus spirituele groei van 8 lessen tijd van 19uur tot 21uur kost 350 euro inclusief BTW
De cursusavond is iedere week, 8 weken lang.

 

Marley over de spirituele cursus bij coach Bianca

Marly uit de groep van 29 september 2020
Lieve Bianca dank je wel ik heb een enorme groei doorgemaakt in mijn spirituele ontwikkeling door deze cursus.
Mijzelf te ontwikkelen door te leren luisteren naar mijn intuïtie.
Voor mij een weg naar een beter Leven.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 

 

 

Mijn ervaring over de cursus Werken met Intuitie..

Ik heb het deelnemen aan de cursus als echt waardevol ervaren! Het heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht, en misschien nog wel belangrijker, ik heb de eerste stapjes geleerd om mijn gevoel serieus te nemen. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en inzicht in mezelf mede door de feedback die ik kreeg in de lessen.  Ik durf meer en meer te erkennen wat in mij vanbinnen leeft en dat ook te uiten.

Het cursusavonden waren momenten van rust, bij jezelf komen, nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten opdoen, er was ruimte en respect voor iedereen en ook zeker ruimte voor een grapje op zn tijd ..

Ik wil Bianca en de mensen in mn groepje bedanken voor deze fijne ervaring!! Dank jullie wel!!

Liefs Daan

 

Elenora over de cursus spiritualiteit bij Coach Bianca de Jong LimburgVoor mij persoonlijk heeft deze cursus enorm veel goede impact gehad. Door gebeurtenissen in mijn leven was ik onzeker geworden en twijfelde ik constant aan mijn gevoel. Door de fijne groep, duidelijke inzichten en uitleg van Bianca, en lessen uit de cursus ben ik weer op mijzelf gaan vertrouwen, op mijn gevoel, mijn intuïtie. Ik durf weer mijn echte Zelf naar voren te laten komen en te gaan staan voor waar ik in geloof. En vooral wat er door mij heen mag komen. Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam en heb deze kans dan ook met twee handen aangegrepen. Ik zou het zeker aanraden wanneer je voelt dat er iets mist, je jezelf verder wilt ontwikkelen, meer in je gevoel wilt komen of zelfs als je gewoon wat nieuws wilt proberen.

Liefs Eleonora

Mocht je verdere informatie willen of je alvast willen opgeven voor de cursus, stuur me gerust een bericht via de mail, app of het antwoordformulier.

Groet Bianca

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
spiritueelcoachbianca@gmail.com
www.spiritueelcoachbianca.nl
+31 (0)6 34968257
KVK nr. 24371527