Een persoonlijk coachtraject spirituele groei

Spirituele groei is een stap die je zet in je leven om je te verbinden met je innerlijke kern. Om werkelijk te gaan vertrouwen op wie je bent en je spirituele eigenschappen ontwikkeld om vanuit je gevoel jouw koers te bepalen. Spirituele groei maakt dat meer gebruik gaat maken van je natuurlijke zintuigen, weten, voelen, horen en zien.

Tijdens dit coachtraject help ik jou met je spirituele bewustwording en hiermee kun je ook weer andere mensen helpen om spiritueel bewust te worden. Je kunt hiermee in bijvoorbeeld je eigen praktijk ook weer mensen gaan helpen.

Spirituele groei is verbinden met je eigen essentie, met jouw ZIJN. Met erkenning van je eigen persoonlijkheid en je identiteit.

Dit coachtraject is bij mij in de praktijk maar er kunnen ook sessies online via ZOOM. Sommige delen kunnen niet via ZOOM omdat het beleeft en gevoeld moet worden.

Ik stem me af op jou als we gaan beginnen en maken een aanvang met wat voor jou belangrijk is tijdens dit coachtraject. Tijdens de coachsessies ga jij leren readen, afstemmen en contact maken met jezelf en de spirituele wereld.

  • Coachsessie in een tijdspad van ca 6 maanden.
  • Leren contact maken met je essentie en Hoger Zelf.
  • Oplossen van je eigen problemen.
  • Creëren van balans en eenheid.
  • Je leert bijvoorbeeld readen op basis van een naam of foto.
  • Leren oefenen en verbinden met je bewustzijn.
  • Leren in je kracht te staan en te gaan vertrouwen.
  • Leren creëren van een levensvisie en jezelf te coachen.
  • Een bestaande levensweg transformeren of een nieuwe weg in je leven kiezen.

Ieder mens heeft spirituele talenten, net zoals jij! Met spirituele groei leer je dus steeds meer jezelf kennen. Met spirituele groei leer je jezelf centraal te stellen met je eigen verantwoordelijkheidszin. Alles ontstaat vanuit je innerlijke kern waarin doordat alles vanuit je innerlijke kern gecreëerd wordt. Je komt meer in balans doordat je vanzelf andere keuzes leert maken. Keuzes maken zijn bepalend voor je leven, want bij iedere keuze geef je vorm aan je eigen toekomst. Met spirituele groei kom je in je kracht, in verbinding met jezelf. Met spirituele groei leer je te vertrouwen op je zelf en je eigen waarnemingen.

Spirituele groei draagt ook direct bij het ontwikkelen van je bewuste en onbewuste delen van jezelf.

Bewust Luisteren 
Je leert vanuit je eigen essentie luisteren naar de ander. Echt luisteren met aandacht maakt dat je inzichten krijgt waarmee je de ander wellicht kan helpen als deze erom vraagt. Met echt leren luisteren leer je ook luisteren naar je jezelf toe. Wat vertelt dit mij? Luisteren vanuit verbondenheid met jezelf. Luisteren zonder in te vullen, luisteren heeft een doel. Luisteren verbeterd relaties en door oprecht te leren luisteren maak je meer verbinding met jezelf.

Emotionele intelligentie
Emoties zijn grotendeels verbonden met het verleden en niet met in het NU zijn. Emoties kunnen jouw blokkeren om vooruit te gaan in je leven. Emoties zijn verbonden met denkprocessen en niet met het gevoel. Wie een hoog EQ heeft, is goed in het (h)erkennen van emoties van anderen. En weet hoe hij/zij er best op reageert. Bovendien bewaren deze mensen ook de controle over hun eigen emoties. Met emotionele intelligentie leer je dus om met inzichten te werken i.p.v. je eigen emotie.

Eigen verantwoordelijkheid nemen
Met spirituele groei leer je dat alles binnen je eigen verantwoordelijkheid valt. Doe wat je belooft, neem je eigen leven in handen. Toon dat je de verantwoordelijkheid aankan. En, essentieel: durf je fouten toegeven en ook verantwoordelijkheid te nemen als het even wat minder gaat.

De totale kosten van dit plan zijn 1495 euro incl. BTW Dit is inclusief tussentijdse feedback, appen en ad hoc advies.

Je bent altijd welkom om eerst een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten te plannen. Dat kan bij mij in de praktijk of via Zoom. Hierin leg ik aan je uit hoe dit plan in elkaar zit.

Groet,
Bianca

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
spiritueelcoachbianca@gmail.com
www.spiritueelcoachbianca.nl
+31 (0)6 34968257
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01