Spiritueel Coach Bianca 

Spiritueel coach Bianca in Limburg Berg en TerblijtIk ben een vrij nuchtere persoonlijkheid en weet dat alles energie is rondom ons heen hoe meer ik me bewust ben geworden door de jaren hoe makkelijk het allemaal wordt om alles los te laten wat niet belangrijk is of waar ik niet voor verantwoordelijk ben. En ja ik heb het ook niet makkelijk gehad veel problemen met me zelf gehad al vanaf kinds zijn, maar dat heeft me ook weer tot ontwikkeling gebracht waar ik NU sta als mens als Bianca.

Als spiritueel coach leer ik ook van mijn cursisten en de coachsessies! Alles brengt me tot het NU! Ik leef in het NU want daar liggen ook mijn antwoorden. Mijn doel is om jou in beweging te krijgen met spirituele groei! Dit ervaar ik tijdens de coachsessies en mijn cursussen, daar ligt mijn passie. Ik wil graag aan jou leren hoe jij het Nu kan leren vertrouwen zodat je daar vanuit weer bewuste keuzes kunt maken. Luisteren naar je gevoel en intuïtie is het hoofddoel. Jouw intuïtieve gaven zijn een deel van jou en die kun je gaan gebruiken voor jezelf en je omgeving!

Kijk eens op deze pagina cursus spirituele groei om te leren gebruik te maken van je eigen spiritualiteit

Cursus spirituele groei volg je intuitie Spiritueel coach Bianca    Cursus intuitieve groei Spiritueel Coach Bianca

Vele spreken nog steeds over een gave ik heb er niks mee omdat ik weet dat het in ieder zit en dat vind ik nu mijn passie omdat bij jou naar boven te halen. Nogmaals wat ik jou kan en mag leren zit al in jou ik leer je alleen om daar mee om te gaan.

Ik heet je van harte welkom in mijn coachpraktijk 

Spirituele coaching praktijk Bianca de Jong in Limburg Berg en Terblijt

Neem gerust contact op als je verdere vragen hebt.

Groet Bianca

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
spiritueelcoachbianca@gmail.com
www.spiritueelcoachbianca.nl
+31 (0)6 34968257
KVK nr. 24371527