Spiritueel Coach Bianca 

Spiritueel Coach Bianca LimburgIk ben een vrij nuchtere persoonlijkheid en weet dat alles energie is rondom ons heen hoe meer ik me bewust ben geworden door de jaren hoe makkelijk het allemaal wordt om alles los te laten wat niet belangrijk is of waar ik niet voor verantwoordelijk ben. En ja ik heb het ook niet makkelijk gehad veel problemen met me zelf gehad al vanaf kinds zijn, maar dat heeft me ook weer tot ontwikkeling gebracht waar ik NU sta als mens als Bianca.

Als spiritueel coach leer ik ook van mijn cursisten en de coachsessies! Alles brengt me tot het NU! Ik leef in het NU want daar liggen ook mijn antwoorden. Mijn doel is om jou in beweging te krijgen met spirituele groei! Dit ervaar ik tijdens de coachsessies en mijn cursussen, daar ligt mijn passie. Ik wil graag aan jou leren hoe jij het Nu kan leren vertrouwen zodat je daar vanuit weer bewuste keuzes kunt maken. Luisteren naar je gevoel en intuïtie is het hoofddoel. Jouw intuïtieve gaven zijn een deel van jou en die kun je gaan gebruiken voor jezelf en je omgeving!

Kijk eens op deze pagina cursus spirituele groei om te leren gebruik te maken van je eigen spiritualiteit

Cursus spirituele groei in Limburg    Cursus intuitieve groei Spiritueel Coach Bianca

Vele spreken nog steeds over een gave ik heb er niks mee omdat ik weet dat het in ieder zit en dat vind ik nu mijn passie omdat bij jou naar boven te halen. Nogmaals wat ik jou kan en mag leren zit al in jou ik leer je alleen om daar mee om te gaan.

Ik heet je van harte welkom in mijn coachpraktijk 

Spirituele coaching praktijk Bianca de Jong in Limburg Berg en Terblijt

Neem gerust contact op als je verdere vragen hebt.

Groet Bianca

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
spiritueelcoachbianca@gmail.com
www.spiritueelcoachbianca.nl
+31 (0)6 34968257
KVK nr. 24371527

 

 

Even voorstellen

Ik wil je graag mijn man Marko de Jong aan je voorstellen. Hij is het verlengstuk van mijn adviezen. Vaak als je inzichten hebt gekregen om je leven om te zetten en jezelf verder gaat ontwikkelen loop je tegen bepaalde blokkades aan. Marko is een kei van een coach, werkt ook veel in het bedrijfsleven om mensen te helpen hun potentieel en meerwaarde te ontwikkelen. Daarmee kom je tot echte manifestatie van jezelf in je leven.

Hieronder een stukje van zijn website

Marko de Jong Coaching

Coach Marko de Jong Coaching Limburg Marko de Jong is een coach met een Rotterdamse no-nonsens mentaliteit, ik ben direct en transparant met als doel jouw meerwaarde en potentieel te ontwikkelen. Met een praktisch en resultaatgerichte aanpak help ik jou als personal en business coach je doelen te bereiken.

Met het ontwikkelen van je meerwaarde en potentieel maak je een enorme sprong in je persoonlijke groei. Het geeft jou de juiste toegevoegde waarde als mens, leider of ondernemer door continu je persoonlijke vaardigheden en talenten te gaan gebruiken om meerwaarde te blijven creëren in jezelf en je omgeving.

Succes is wanneer ik waarde toevoeg aan mijzelf, significant is wanneer ik waarde toevoeg aan anderen

Het ontwikkelen van waardevolle mensen is mijn missie als coach! Als jij niet realiseert dat je echte waarde hebt en dat je het waard bent om in jezelf te investeren, dan zal je nooit de tijd en moeite steken die nodig is om je potentieel te ontwikkelen.

Volgens de encyclopedie betekent potentieel de mogelijkheid om te worden en jouw beschikbaar vermogen. Het hebben van ongerealiseerd potentieel, onvervulde dromen en ongebruikte creativiteit zijn vaak de basis van onze stille problemen en beïnvloeden onze dagelijkse productiviteit.

Het zelfbeeld wat we creëren zien we in alles terug in ons leven., het wordt vaak bepaald door emoties, conditioneringen en beperkende gedachten van wat anderen van ons vinden. De waarde die we aan onszelf geven is de waarde die anderen aan ons geven, zo zie je zelf steeds je zelfbeeld terug in alles wat je doet in je leven. Het bepaalt onze doelen, de keuzes die we maken en bepalen onze acties om de juiste doelen te bereiken.

Een stuk meerwaarde van mij als coach is om een doorbraak te bereiken in het omzetten van emoties en beperkende gedachten in progressie, daadkracht en zelfvertrouwen! Ik geef je hiervoor ook praktische oefeningen mee die je continu kunt gaan gebruiken. Het verwachtingspatroon van anderen ga jij loslaten,  je gaat namelijk alles van jezelf verwachten!

Om jou te helpen met je potentieel en meerwaarde te ontwikkelen bied ik jou als coach een gespecialiseerd programma en veel expertise om jou te helpen je potentieel te ontwikkelen. Hierdoor krijg jij een krachtige visie, een missie, een doel en een rotsvast vertrouwen in jezelf. Je maakt hiermee een enorme sprong in je persoonlijke groei.

Jouw meerwaarde is dat je jezelf laat leiden door je potentie en dat je jouw diepste zingeving (missie) en je kernwaarden leidend laat zijn in je gedrag, in alles wat je doet, wat je voelt, de keuzes die je maakt, hoe je communiceert, hoe je handelt, wat je beïnvloedt en wat je uiteindelijk creëert. (Je doelen)

Ik help je als coach om je (nieuwe) overtuigingen, visie en daadkracht op één lijn te brengen zodat jij jouw meerwaarde gaat gebruiken om tot actie te komen en je doelen gaat bereiken.

Jouw potentieel bepaalt in grote mate jouw succes door de waarde van jezelf te ontwikkelen en te gaan gebruiken om waarde aan anderen toe te voegen.

Wat is jouw persoonlijke missie in je leven? Uit de ervaringen die ik als coach heb van de afgelopen 20 jaar is het voor mij duidelijk geworden dat jouw missie is, de meerwaarde te ontwikkelen die in jou zit. En die is niet afhankelijk van externe factoren.

Jouw persoonlijke meerwaarde bevat, je persoonlijke life skills, je competenties, je identiteit, je persoonlijkheid, je persoonlijke visie, je intuïtie en gevoel, je mentale denkvermogen, je emoties en dat wordt aangeduid als jouw potentieel. Zie het als jouw persoonlijke leiding en drijfveren in je leven.

Iedereen heeft potentieel, net als jij! Het zit in jou! We gaan dat samen ontwikkelen! Jouw potentieel bevat de juiste visie en identificatie van jezelf, je eigenschappen en talenten! Het stuurt jou aan en geeft de juiste vorm aan alles in je privéleven, je werk en je business.

Jouw potentieel bevat alles wat je nodig hebt in je leven. Het geeft jou de juiste meerwaarde die je nodig hebt! Jouw potentieel geeft jou een leven vol passie en voldoening. Een leven waarin jij je eigen ambities waarmaakt, een leven waarin jouw talenten ten volle worden benut, een leven creëren zoals jij dat wilt vanuit jouw eigen kracht. Jouw ware potentieel laat je voelen hoe het is om gelukkig te zijn met jezelf en je omgeving.

Ik heb als coach een unieke weg gevonden om jouw potentieel te ontwikkelen, hierdoor kom jij tot een krachtig zelfbeeld, zelfrealisatie en ontwikkel jij de juiste meerwaarde in je leven.

Enige kernwoorden wat klanten over mij zeggen als coach: Geen standaard coaching technieken, lange, explorerende gesprekken of vragenlijsten. Bij Marko ga je direct naar de kern van het probleem, eerlijk en doelgericht. In een korte tijd heeft hij mij geholpen om leiderschap te nemen over mijn leven. Zijn duidelijke en confronterende stijl vond ik prettig daarbij.

Jouw waarom en hoe vragen bespreek ik graag persoonlijk met jou in een vrijblijvend en uitgebreid kennismakingsgesprek. Ik luister graag naar jouw story, jouw persoonlijk verhaal, waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Je kunt bij me langskomen of ik kom naar jou toe. Een passie van me is wandelen in de natuur rondom Berg en Terblijt, we kunnen ook samen kennismaken tijdens een leuke wandeling.

Ik ontmoet je graag!
Groet Marko

 

Marko de Jong Coaching

Marko de Jong Coaching
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@markodejong.nl
www.markodejong.nl

+31 (0)6 41719250