In dit gastenboek schrijven regelmatig mensen die bij mij op een coachsessie zijn geweest of de cursus hebben gevolgd
Schrijf gerust over je ervaring! Groet Bianca

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
104 berichten.
Boy Boy uit Maastricht heeft geschreven op januari 15, 2020 om 5:49 pm
Hoi bianca ik ben al meerdere keren op cunsult bij u geweest , na ieder consult ben ik een stuk rustiger en krijg ik altijd antwoorden op mijn vragen . Vragen over mijn verleden en vragen over de toekomst . Na alles wat u heeft gezegd blijkt achteraf dat alles uitgekomen is ! Wil iedereen medium bianca aanraden ! bianca bedankt voor alles groetjes boy
Hella Hella uit Vilt heeft geschreven op november 13, 2019 om 8:11 am
Ha die Bianca, Ik ben nu 2 keer bij jou geweest voor een spiritueel consult. Ik mag echt zeggen dat je het voor mij toppie doet. Helder, direct, geen gedraai erom heen ( wat ik wel kan waarderen..) Je hebt me geholpen op meerdere vlakken door me ook een liefdevolle schop onder mijn kont te geven. Dankjewel daarvoor. Trouwens Harald vond je ook heel prettig en je hebt hem geraakt waar dat moest voor hem. Ga zo door!
Marion Mulkens Marion Mulkens uit Maastricht heeft geschreven op juli 17, 2019 om 12:07 pm
Bianca is een super lieve vrouw als ik bij haar geweest ben ga ik met een beter gevoel weer naar huis . En de vragen wat ik heb worden altijd goed beantwoord, het is zeker de moeite waard om een consult bij haar te nemen 😄
Rudi sokarijo Rudi sokarijo uit Geleen heeft geschreven op juli 7, 2019 om 9:49 pm
Na zoveelste keer dat ik bij Bianca de jong op consult.Ik ben zeer tevreden hiervoor.Al mijn wensen en dromen zijn uit gekomen. Bij Bianca kan je met gerust hart naar huis gaan,en geeft je een gevoeld van rust. Voor degene die nog niet bij op consult,mag eens bij komen.Zij is 100% ok.
Anja Anja uit België heeft geschreven op juni 8, 2019 om 7:36 am
Op aanraden van een kennis naar Bianca geweest. Heeft me ontzettend goed gedaan. Een hele fijne aangename persoon. Zeker de moeite waard ga binnenkort terug met onze zoon
Michel Michel uit Maastricht heeft geschreven op april 16, 2019 om 11:59 am
Vandaag bij Bianca geweest ze heeft ons heel erg goed geholpen we zijn blij met de antwoorden
Marlie Marlie uit Maastricht heeft geschreven op april 13, 2019 om 1:47 pm
Vrij recent een cursus gevolgd bij Bianca. Wat een eye-opener. Veel geleerd en veel meegekregen voor de toekomst. Heel erg bedankt.
Manja Van der sluis Manja Van der sluis uit Heerlen heeft geschreven op april 13, 2019 om 1:42 pm
Ik vond het geweldig wat vloog de tijd voorbij en wat heb je veel verteld Wat heeft het me goed gedaan naar je toe te komen Ik ga zeker nog een keer komen Dankjewel 😍
Cindie Cindie heeft geschreven op april 13, 2019 om 1:41 pm
Cursus erg leerzaam en Bianca doet er alles aan om je weer een stap verder te helpen in het leven. Dankjewel! Heel erg fijn😊
roos roos heeft geschreven op maart 21, 2019 om 7:23 pm
wat een belevenis en een enorme mooie intense ervaring. dank je wel voor je goede hulp en je positieve energie. ik had veel eerder moeten komen. wat voel ik me goed, en rustig . dank je wel lieve Bianca dikke knuffel en een warme hartelijke groet Roos
Ellen Ellen heeft geschreven op februari 28, 2019 om 5:56 pm
Vandaag mijn consult bij je gehad. Ik ben er nog onderste boven van. Ik sta perplex wat jij allemaal van boven doorkrijgt. Je hebt me aan het denken gezet, me bevestiging gegeven maar ook rust. Ik weet wat me te doen staat en dat had ik echt even nodig. Je bent een mooi mens.
Vivianne Vivianne uit Vilt heeft geschreven op januari 11, 2019 om 1:44 pm
Bianca is een warm en een geweldige lieve vrouw. Ze heeft me goed op weg geholpen zodat ik weet hoe ik er aan kan werken om me ook weer positief te voelen. Dank je wel💋
sonja sonja uit Maastricht heeft geschreven op december 7, 2018 om 8:51 am
Geweldig Medium een echt warm persoon
Jocye Jocye uit Maastricht heeft geschreven op december 7, 2018 om 8:50 am
Bianca houdt je op een eerlijke en rechtvaardige manier een spiegel voor. Daarbij weet ze de juiste snaar te raken. Een warm mens. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Angela Angela uit Maastricht heeft geschreven op november 8, 2018 om 9:08 pm
Alweer een tijdje geleden geweest...te lang bedenk ik me net. Bianca weet waar ze over spreekt. Soms gewoon te eng...zo waar. ..wat heel mooi is .
Pascalle Pascalle uit Schimmert heeft geschreven op november 7, 2018 om 10:27 pm
Bij Bianca twee cursussen gevolgd. Veel mogen leren. Mooi en interessant. Je zelf ontdekken en fijne mensen leren kennnen. BIANCA is een top vrouw.
Kelly Kelly uit Spijkenisse heeft geschreven op november 7, 2018 om 4:45 pm
Ik ben ongeveer 2 jaar geleden bij Bianca geweest. Dit gesprek heeft mij enorm verwonderd. Ik ging er blanco in. Ze heeft enkel je naam nodig en je mag enkel met ja en nee antwoorden. Haar inzichten waren enorm correct en verhelderend. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Echt een liefdevol consult en ik raad het iedereen aan.
Desiree Desiree uit Maastricht heeft geschreven op oktober 6, 2018 om 6:46 pm
Bianca . Daar moet je zelf eens naar toe gaan om te ervaren hoe fijn verhelderend een consult bij haar is. Ik zeg..maak die afspraak bij Bianca👌
Maud Maud uit Valkenburg heeft geschreven op oktober 4, 2018 om 5:59 am
Zeker een aanrader. Bianca is een lieve warme vrouw die met 2 voeten op de grond staat. Bianca helpt op een fijne rustige manier zonder dat het allemaal heel zweverig is. Ze geeft duidelijke boodschappen en helpt je inzien waar je zelf invloed op hebt zodat je dingen kunt veranderen en kunt groeien als mens.
Lilian Lilian uit Maastricht heeft geschreven op oktober 3, 2018 om 12:19 pm
Ik wil je zo bedanken ,voor alles. Zonder jou zou ik nooit ,uit mijn hele proces zijn gekomen.en zover zijn gekomen.voor alles steun je mij nog steeds. Mensen hebben jullie dingen wat niet alleen meer gaan,doe er iets mee op de werkzaamheden van Bianca Bianca toppie xxxx