In dit gastenboek schrijven regelmatig mensen die bij mij op een coachsessie zijn geweest of de cursus hebben gevolgd
Schrijf gerust over je ervaring! Groet Bianca

 

 
 
 
 
 
 
 
104 berichten.
Danielle Danielle heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:45 pm
19-04-16 08:41:37 lieve bianca en marco door jullie heb ik mij zelf beter leren kennen jullie hebben mij boodschappen doorgegeven die heel belangrijk voor mijn groei waaren super ga zo verder veel liefs danielle
Mallory Mallory heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:44 pm
19-04-16 08:40:57 Hey hey super wat jullie al gedaan hebben voor ons. ...!! Ik sta heel anders in het leven en kijk van een heel andere kant ook gaat het super verder nu ...!! Dank jullie wel toppers....!!
Marij Marij heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:43 pm
19-04-16 08:40:02 Lieve Bianca en Marko ! Graag maak ik gebruik van jullie gastenboek , ik kan alleen maar zeggen dat het bij jullie geweldig is en dat ik na het verlies van mijn moeder ,zus en twee broers niet had geweten wat ik had moeten beginnen zonder jullie lieve en eerlijke consulte ! Tot op heden maak ik daar nog graag gebruik van omdat het mij de rust geeft en bij jullie kan ik dat in alle varianten vinden !!!!Dank hiervoor !!!!Marij
Ivy Ronda Ivy Ronda heeft geschreven op september 8, 2017 om 9:43 pm
19-04-16 08:39:10 Vandaag mijn eerste afspraak gehad met Bianca. Super ervaring... Dankjewel voor de mooie boodschappen en nieuwe inzichten waardoor ik mezelf weer een beetje beter begrijp. Graag tot een volgende keer. Liefs Ivy