Hoe neem jij de ruimte in je leven?

Hoe neem jij de ruimte in je leven? Hoe creëer jij het leven vanuit je diepste verlangens waar je recht op hebt? Waar heb jij eigenlijk recht op? Verlangens en recht op hebben, hoe rijm jij dat? Waar heb jij recht op? Jezelf te zijn? Of? Welk idee heb jij zelf daarover? Heb je bijvoorbeeld het recht op samen te smelten met jezelf? Heb je recht om authentiek te zijn? Heb je recht op een leven met passie en voldoening? Je verlangt, maar je claimt niet jouw recht? Je verlangt naar een mooie relatie bijvoorbeeld? Hoe zet je dan jouw verlangen om in jouw recht? Wanneer neem jij dat besluit op verder te gaan in jouw leven. Spirituele groei maakt dat je veel meer gaat luisteren naar je innerlijke gevoel en de waarden die je aan jezelf gaat geven.

Je keuzes worden vaak door de wereld om je heen beïnvloed of je hebt nog beperkende overtuigingen die jou nog beïnvloeden om niet voor jezelf te kiezen.

Mijn passie, als spiritueel coach, is dan juist dat stuk weg wat we samen gaan doen! Verlangens, realiteit en jouw waarde en waar je recht op hebt koppelen Deze weg is altijd boeiend! De weg die we samen bewandelen als gezamenlijke groei, om jouw spiritualiteit te ontwikkelen. Spiritualiteit is een keuze om echt jezelf te worden en je gevoelskeuzes te volgen.

Jouw spiritualiteit is jouw doel, daarvoor dien jij een besluit te nemen om te spiritueel te groeien en te ontwikkelen. Niemand anders kan dat, alleen jij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *