Eleonora over de cursus

De cursus van Bianca kwam niet toevallig op mijn pad. Nu geloof ik sowieso niet in zoiets als toeval, maar dit was ook echt een overduidelijk geval van intuïtie.

Een tijdje voor de cursus nam een vriend een boek voor me mee, hij had zijn ingeving gevolgd, een boek over intuïtieve ontwikkeling. In dit boek beschrijft de schrijfster haar deelname aan een cursus over dit onderwerp en haar persoonlijke bevindingen. Een week later werd ik ziek en besloot ik het boek erbij te pakken. Het sprak me enorm aan en ik las zo hoofdstuk na hoofdstuk uit. Dit wil ik ook! dacht ik.

Een tijdje hierna ging ik met een andere vriend wandelen en aan het einde van de dag benoemde hij Marko en Bianca en wat zij deden, ook dit trok weer enorm mijn aandacht dus de vriend stuurde naam en website door. Toen ik de volgende dag een kijkje nam op de site van Bianca zag ik tot mijn verbazing dat zij de cursus intuïtieve ontwikkeling aanbood, dicht bij mij in de buurt, in de avond, maar enkele uurtjes en voor een prijs die ik zeker kon investeren. Dit kan ik, dacht ik. En alles in mij riep dat ik dit moest doen en dus stuurde ik gelijk een berichtje naar Bianca en hadden we al snel een telefoongesprek waarin ze mij vertelde dat ik mocht aansluiten bij het volgende groepje cursisten.

De eerste cursusavond stond voor de deur en ik vond het spannend maar was ook ontzettend benieuwd en enthousiast om te beginnen. We waren met 4 cursisten en Bianca begon met het één en ander uit te leggen over de cursus en over intuïtie. Daarna deden we een kort voorstel rondje en mochten we alvast onze indrukken, ons gevoel over elkaar kenbaar maken. Het klikte goed binnen de groep en Bianca gaf duidelijke uitleg en stelde ons gerust bij vragen. De volgende cursusavonden bestonden o.a. uit een tekening maken met wasco en deze uitlezen van elkaar, invoelen op een papiertje met een naam erop, foto’s readen, een persoon een reading geven en healing. Ik vond dit alles enorm leuk en interessant om te ervaren en ging elke week met plezier richting de cursus.

Voor mij persoonlijk heeft deze cursus enorm veel goede impact gehad. Door gebeurtenissen in mijn leven was ik onzeker geworden en twijfelde ik constant aan mijn gevoel. Door de fijne groep, duidelijke inzichten en uitleg van Bianca, en lessen uit de cursus ben ik weer op mijzelf gaan vertrouwen, op mijn gevoel, mijn intuïtie. Ik durf weer mijn echte Zelf naar voren te laten komen en te gaan staan voor waar ik in geloof. En vooral wat er door mij heen mag komen. Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam en heb deze kans dan ook met twee handen aangegrepen. Ik zou het zeker aanraden wanneer je voelt dat er iets mist, je jezelf verder wilt ontwikkelen, meer in je gevoel wilt komen of zelfs als je gewoon wat nieuws wilt proberen. J

 

Liefs Eleonora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *