Spiritueel Coach Bianca Limburg

Spiritueel Coach Bianca LimburgSpiritualiteit is geen losstaand aspect van ons bestaan; het is verweven in de essentie van het leven zelf! Bij je geboorte draag je het al in je, als een kostbare erfenis. Voor mij is het meer dan een roeping; het is mijn levenspassie geworden. Als spiritueel coach heb ik mij al 20 jaar gewijd aan het verkennen en delen van deze innerlijke dimensie.

Ik hoef niets van jou te weten als je komt voor inzichten in je leven, als spiritueel coach en medium vertel ik jou vanuit mijn intuïtie wat voor jou op dit moment belangrijk is. En welke stappen jij kan zetten zowel persoonlijk als zakelijk om je toekomst vorm te geven.

Gedurende mijn reis heb ik als spiritueel coach talloze individuen mogen begeleiden bij het onthullen van hun eigen spirituele krachten. Ik sta klaar om ook jou te assisteren bij jouw spirituele groei en inzichten tijdens jouw persoonlijke coachsessie. En het mooie is, je kunt dit alles ook zelf leren, in een cursus die ik aanbied!

In slechts acht avonden leer je de fundamenten van spiritualiteit te leggen en leer je vertrouwen op je intuïtie. Je leert te observeren en te voelen wat werkelijk van belang is voor jouw pad. Dit is geen exclusieve gave; het is toegankelijk voor eenieder die ervoor openstaat. Sta open voor de reis naar binnen en ontdek de kracht van jouw eigen spirituele wezen!

Spirituele groei is om terug te keren naar je werkelijke gevoel. Om te gaan vertrouwen op je zintuigen. Iedereen heeft deze gaven als je ze maar op de juiste manier ontwikkeld. Met het ontwikkelen van je spiritualiteit transformeer je jouw leven naar een leven wat echt bij jouw past. Door te gaan vertrouwen op wat je voelt kun je veel beter en bewustere keuzes maken.

Spiritualiteit is een krachtig iets! Met spiritualiteit creëer je daadkracht en in je kracht te staan. Je leert om bewust te worden van jezelf en wat het leven jou te bieden heeft. Met spiritualiteit leer je om jezelf centraal te zetten en je zintuigen, weten en voelen te ontwikkelen.

Iedereen is spiritueel, iedereen heeft immers een spirit. Niet iedereen leeft echter spiritueel, daar ligt jouw vrije keuze! Er is geen wetenschap die iets kan bevestigen.

Misschien ben je al onbewust of bewust bezig met spiritualiteit. Hieronder wat vragen die je aan jezelf kan stellen.

  • In hoeverre ervaar ik zingeving, voldoening en bezieling in mijn leven?
  • In hoeverre ben ik mij bewust van mijn kwaliteiten?
  • In hoeverre ben ik eerlijk, bijvoorbeeld ten aanzien van mijn wensen?
  • In hoeverre sta ik stil bij levensvragen zoals: wie ben ik, waar kom ik vandaan, wat is mijn doel op aarde?
  • In hoeverre ervaar ik dat er meer is tussen hemel en aarde?
  • In hoeverre ervaar ik zelfvertrouwen?

Spiritueel groeien lijkt soms moeilijk in het begin maar als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om deze stap te zetten ga je merken dat het steeds makkelijker wordt. Het is vooral blijven volhouden en vertrouwen houden in je eigen proces. Zonder groei blijf je altijd in je eigen cirkel bewegen! Wees welkom en mocht je verdere vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact op.

Groet Bianca
spiritueelcoachbianca@gmail.com
+31 (0) 6 34968257