De kubus van Metatron, Metatrons kubus, the cube of Metatron. Het staat bekend als het ultieme symbool van Heilige Geometrie waarin de fundamentele vormen van ruimte en tijd liggen opgeslagen. Een prachtig kosmisch symbool voor in je woonkamer, kantoor of werkruimte. Hiermee ben je iedere dag verbonden met dit symbool.

De kubus van Metatron is als wanddecoratie te koop en is uitgevoerd in diverse uitvoeringen en kleuren, dikte 3 mm. De diameter is 59 cm.

Voorbeelden

Je kunt er in geloven of niet, het is jouw eigen keuze! Het geeft geen garanties! Mensen die op zoek zijn naar dit symbool zijn op hun manier bewust bezig met zingeving of vernieuwingen.

Prijzen (Deze wanddecoratie wordt gratis verstuurd) 
U kunt deze wanddecoratie bestellen in de winkel   

De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in Berken kost 89 euro
De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in Noten kost 109 euro 
De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in acryl glans wit kost 129 euro
De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in acryl glans zwart kost 129 euro
De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in acryl spiegel goud kost 129 euro 
De kubus van Metatron wanddecoratie 59 cm in acryl spiegel zilver kost 129 euro

Korte omschrijving over het gebruik. Je gaat ervoor zitten of staan. Je kijkt een paar minuten naar het wandsymbool en je probeert hem als 3D te gaan zien. Je zet hem in beweging met de klok mee en visualiseert dat de draaiende beweging van het 3D figuur over je heen komt. Het is dan net of je in het figuur komt te staan of zitten. Deze laat je van boven naar beneden gaan in een draaiende beweging. Aartsengel Metatron helpt je hiermee om je chakra’s op te schonen en je energieveld op een hogere frequentie te brengen.

Haal nog een keer diep adem om je lekker te ontspannen en vraag de aartsengel Metatron om met zijn ‘kubus’ jouw chakra’s te openen te reinigen en te balanceren. Hoe meer jij je ontspant hoe gemakkelijker het gaat.

Misschien kun je waarnemen (weet, voel of zie je) dat de kubus van boven naar beneden komt en jouw chakra’s reinigt en balanceert. Sensaties als tintelingen, energieverschuiving, kleurenspectrum ervaren en dergelijke zijn allemaal normaal en het bewijs dat de aartsengel met je werkt.

Aartsengel Metatron

Metatron is een van de twee aartsengelen van wie wordt gezegd dat zij een menselijk leven als profeet hebben geleid voor zij werden beloond met ascentie tot de wereld van de aartsengelen. Vaak wordt hij afgebeeld als schrijver en hij wordt ook wel de Hemelse Schrijver genoemd die de Akasha Kronieken overziet. Hierin zijn al onze levens en daden opgetekend.

Metatron is de hoeder van de drempel tussen de wereld van vormen en het vormeloze. Er wordt wel gezegd dat hij de hoogste trilling van alle aartsengelen bezit. Niettemin is zijn energie fijnzinnig, zacht, verhelderend en zij is pure alomvattende liefde. Metatron is het begin en het einde. Deze energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Hij maakt kennis, helderheid en inzicht mogelijk. Metatron laat ons de belemmerende blokkades zien wat ons tegenhoudt en laat ons de verschillende wegen en mogelijkheden zien en de gevolgen ervan.
Zijn energie geeft stilte, tevredenheid, geluk en Eenheid. Deze kracht verhoogt het bewustzijn en de trilling.

 

Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
spiritueelcoachbianca@gmail.com
www.spiritueelcoachbianca.nl
+31 (0)6 34968257
KVK nr. 24371527
Bank IBAN. NL31RABO0133555305
BTW nr. 814122139B01

Privacy- en cookiebeleid
Algemene voorwaarden