Online samen met Coach Bianca je huis reinigen (energetisch)

Spirituele huisreiniging

Voel jij de laatste tijd ook in een dip zitten of slaap je slechts of je kinderen slapen slecht laat dan eens energetisch je huis reinigen. We nemen altijd stress van andere mee en we zijn vaak met energieën van anderen bezig wat ook weer in ons huis en in on systeem gaat zitten (je aura veld)

Je voelt een belemmering in jou zijn maar je kan er niet de vinger op leggen wat je voelt. Uit ervaring weet ik dat als de energie niet goed op je heen is dat het ook weerslag geeft op je eigen systeem en door regelmatig je huis te reinigen met wierrook hou je de plek die van jou is en jou innerlijke vrij van negatieve energieën. De laatste tijd heb ik op afstand mensen geholpen om hun huis te reinigen en dat er weer rust kwam en dat hun kind minder paniek had en beter sliep.

Je hoeft er niet in de geloven maar ik weet uit ervaring dat het je altijd iets brengt. Vaak brengt het ook een gevoel van opluchting de druk is van de ketel en er komt weer ruimte. Als je een huis laat reinigen kost het je vaak geld je hebt mensen die doen het voor weinig en mensen vragen de hoofdprijs. Als je weet hoe je het zelf moet doen kan je het ook zelf doen men kan dit leren en als jij het nodig vindt in de toekomst kan je het ook weer reinigen wanneer jij het nodig vindt. De laatste weken heb ik veel via beeld bellen een huis gereinigd op afstand wat prima werkt samen.

Mocht je behoefte hebben om je huis te reinigen en je wilt het zelf leren wil ik je daar gerust bij helpen. Ik zal zorgen dat op jouw adres wierrook komt met kooltje je krijgt van mij een onlinefilmpje wat je eerst goed gaat bekijken dit gaat meestal via whatsapp.

We maken een afspraak en ik zal stap voor stap alles met je doorlopen we gaan eerst samen afstemmen op jouw huis en op afstand zal ik ook op dat moment met je huis aan de slag gaan. Wat je alleen zelf mag doen is met de pan wierrook rondlopen maar dat leg ik je allemaal rustig uit. Mocht je hier behoefte aan hebben mail bel of app even op 0634968257 kosten zijn 40 euro incl. wierrook thuis gestuurd en een online afspraak je mag wel in het bezit zijn van video bellen.

1 gedachte over “Online samen met Coach Bianca je huis reinigen (energetisch)

 1. JOLANDA Nijs Beantwoorden

  Hallo Bianca,

  Ik heb vaker het gevoel dat er energieën zijn die invloed hebben en tegen houden in mijn ontwikkelingen.
  Graag zou ik willen leren hoe ik mijn huis kan reinigen.
  Ik kwam jou tegen en het voelt oké voor mij.
  Graag hoor ik van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *